Gradovi

Knežević: Ko misli da zna i ume bolje, neka izađe na izbore

ZRENJANIN – Potpredsednik SNS Goran Knežević izjavio je danas da onaj ko misli da zna i može bolje, treba da izađe na izbore i ubedi građane u svoje ideje i nastavi da ih sprovodi.

U pismu, koje je potpisao kao građanin Srbije, Knežević je poručio „svakodnevni napadi, surovi izlivi mržnje i pozivi na linč Aleksandra Vučića i njegove porodice, predstavljaju meru kućnog vaspitanja, elementarne pristojnosti i minimum ljudskosti“.

Uz napomenu da se ne obraća kao potpredsednik SNS kako bi branio ili zaštitio premijera Srbije, jer Vučić, naglašava, uživa apsolutno poverenje građana i zna sam da se brani, Knežević kaže da se obraća kao građanin „kako bi zaštitio Aleksandra Vučića, sina, roditelja, supružnika i brata“.

Ako je problem politika koju vodi Vučić, Knežević smatra da je to onda vrlo jednostavna stvar.

„Krajnje je vreme da se stane na put manipulacijama i obmanjivanjem naroda, usmerimo svu svoju snagu, pozitivnu energiju, znanje i umeće ka radu i učinimo život našim građanima kvalitetnijim“, napisao je Knežević, saopštio je Gradski odbor SNS iz Zrenjanina.

„U trenutku kada vam lični interes ne bude ispred interesa građana i kada vam funkcija ne predstavlja prioritet onda ste na dobrom putu da od svog grada i države napravite pristojnu sredinu. Dosta je bilo, ne radite protiv naroda, nego za njega“, zaključio je Knežević.

Foto Tanjug, Z. Žestić/ arhiva

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh