Gradovi

Knjiga „Prava istorija sveta“ autora portala Njuz.net

BEOGRAD – Knjiga „Prava istorija sveta“ autora portala Njuz.net biće predstavljena 22. januara u Mikser hausu, najavila je izdavačka kuća „Laguna“.

O knjizi će govoriti TV voditelj i novinar Zoran Kesić, novinar Draža Petrović, istoričar Predrag Marković i autori portala Njuz.net.

„Preko duhovito sročenih lažnih vesti, između redova pročitaćete suštu istinu. Iz knjige ćete saznati pravu istoriju sveta – od trenutka kad je Adam posumnjao da ga Eva vara do paranoje Bobija Fišera“, najavljuje izdavač.

Njuz.net, između ostalog, „saznaje“: Počinje izgradnja Atlantide na vodi, Mojsije obećao Jevrejima da će im biti bolje za dve, najviše dve i po godine, Keops u depresiji od kada je čuo da su Bosanci odavno izgradili piramide, Nefertiti u šopingu kupila 17.000 robova, Sizif na korak do uspeha, Hipokrat se kune da nije uzimao pare za lečenje, Diogen uzeo kredit za veće bure, Aleksandar Makedonski odbacio optužbe da je hetero, Cezar napravio sjajnu salatu.

„Prava istorija sveta“ je i do 32 posto istinitija od drugih istorija. Predstavlja sve što ste želeli da znate, a niste našli na Vikipediji“, kaže izdavač.

Njuz.net je sajt koji svakodnevne novosti predstavlja u ogledalu i kroz humor.

Foto Tanjug, T. Valič/ arhiva

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh