Ekonomija

Kopaonik biznis forum: Pomozite poplavljenima

Staza za šetnju na KopaonikuFoto: Mondo/Dragana TodorovićStaza za šetnju na Kopaoniku


Prvog dana foruma, premijer Vučić prisustvovaće plenarnoj sednici koja će biti održana na temu „Strategijska analiza pozicije Srbije i perspektiva oporavka„, a potom će se obratiti prisutnima.

Kopaonik biznis forum, 23. po redu počinje danas i trajaće do 10. marta, a prema očekivanjima organizatora okupiće rekordan broj učesnika do sada – više od 800 predstavnika vlade, domaćih i stranih privrednika, diplomata, ekonomskih analitičara, teoretičara, eksperata…

Kako su najavili organizatori, učesnici foruma pokušaće da kroz argumentovanu, konstruktivnu raspravu sagledaju i analiziraju ključne reformske izazove iz različitih uglova.

Tema ovogodišnjeg foruma koji se održava u Kongresnom centru na Kopaoniku je „Dostizanje i konvergencija sa vodećim trendovima: kako sanirati glavne pukotine u sistemu“, a tokom tri dana biće održano 20 panela, tri plenarne sesije i pet specijalnih prezentacija.

Skup organizuju Savez ekonomista, Udruženje korporativnih direktora u partnerstvu sa kompanijom Master kard, a pod pokroviteljstvom predsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh