Novosti online

Кристијану одбијена молба за одлагање казне

Кристијану Голубовићу одбијена је молба за одлагање затворске казне, сазнаје „Политика” у Првом основном суду у Београду. Голубовић, који је јуче пуштен из притвора,

има три дана да уложи жалбу на ову одлуку, а док се не одлучи о евентуалној жалби остаће на слободи. Виши суд који је јуче донео одлуку о прекиду притвора за Голубовића наложио му је меру забране приласка оштећеној Т. Ђ. и обавезу јављања у полицијску станицу.

„Мом клијенту уручен је налог Првог основног суда да захтев за одлагање одласка на издржавање казне допуни медицинском документацијом, што је Голубовић и учинио”, каже за „Политику” Гвозден Гргур, бранилац Голубовића. Подсећамо, Голубовићу је до сада неколико пута одлагана казна затвора на коју је осуђен због трговине наркотицима и нелегалног поседовања оружја. То је учињено због рођења Голубовићевог детета, али и учествовања осуђеног у ТВ ријалитију.

Кристијан је на одслужење казне требало да се јави почетком јануара ове године, али је уложио захтев за одлагање казне из здравствених разлога. Недавно је ухапшен у Краљеву како би био саслушан у вези са претећим изјавама које је упутио преко друштвених мрежа једној од учесница поменутог ријалитија.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh