• Gradovi

  Krivični postupak protiv maloletnika zbog vršnjačkog nasilja u Arandjelovcu

   

   

  Više javno tužilaštvo u Kragujevcu pokrenuće krivični postupak protiv tri maloletne osobe zbog nasilja nad B.N, učenicom prvog razreda Tehničke škole „Mileta Nikolić“ u Arandjelovcu, koji se dogodio sredinom oktobra.

  Prema saopštenju Višeg javnog tužilaštva, postupak će biti pokrenut protiv S.V, K.V. i D.R. starih 15 godina, dok će sve nadležne institucije i stručne službe biti uključene u aktivnosti sperečavanja vršnjačkog nasilja, koje se neće tolerisati, piše u saopštenju.

  U saopštenju je navedeno da je danas Tužilaštvu u Kragujevcu dostavljen izveštaj Policijske stanice u Arandjelovcu da je 13. oktobra u Tehničkog školi „Mileta Nikolić“ u odeljenju došlo do nasilja nad učenicom B.N. (16).

  Više javno tužilaštvo je u saradnji s policijom preduzelo sve potrebne mere i radnje kako bi se rasvetlile činjenice, pie u tekstu.

  Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović je danas osudio nasilje nad učenicom i rekao da će policija u saradnji s tužilaštvom i centrom za socijalni rad preduzeti sve mere da bi se taj slučaj rešio što pre.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com