Gradovi

Krivokapić i D. Udovičić zadovoljni dosadašnjim tokom EP

BEOGRAD – Predsednik Vaterpolo saveza Srbije Milorad Krivokapić i direktor Preduzeća EP vaterpolo 2016 Darko Udovičić izrazili su danas veliko zadovoljstvo zbog svega što se proteklih sedam dana događalo u Beogradu i Kombank areni.

„Ovo su istorijski dani za vaterpolo, kako u Srbiji, tako i u svetu. Prisustvujemo promociji vaterpola, Srbije, sjajnoj atmosferi. Mislili smo da je Arena hir, a sada smo shvatili da je potreba. Ponosni smo na rezultate obe selekcije i nadam se da će nastaviti u tom pravcu“, rekao je Darko Udovičić.

Krivokapić je, kako se navodi u saopštenju Vaterpolo saveza Srbije, prvo čestitao vaterpolo radnicima.

„Danas nema privatnih agencija da rade i ubiraju prihode. Sve ovo je delo ljudi iz vaterpola i zbog toga sam ponosan. Ponosan sam i na ambijent, posebno kada igraju naše reprezentacije“, rekao je Krivokapić.

Krivokapić je napomenuo da je organizaciji važna ocena sa strane, a ona je, kako je istakao, „najbolja do sada“.

„Bez grada i države ne bi mogli ovo da uradimo. To stalno ističemo jer je to jednostavno istina koja ne može da se zaobiđe. Još jednom se zahvaljujem premijeru Aleksandru Vučiću i ministru mladine i sporta Vanji Udovičiću što su u teškom finansijskom trenutku pronašli mogućnost da nam uplate sredstva iz budžeta. Dobiti u ovom trenutku, dobiti pre roka novac, je fantastično.To se nikada nije ranije dogodilo i to je još jedna potvrda spremnosti da se pomognu sportu i vaterpolu“, naglasio je Krivokapić .

Darko Udovičić je rekao da, kada je reč o četvrtfinalu, „mora da se zna, uvek moramo prvo da ispunimo obeveze prema LEN, stranim federacijama i njihovim navijačima i ako se ukaže mogućnost karte će biti puštene u prodaju“.

„Videćemo da možda pomerimo zavesu svesni da gledaoci na toj strani neće moći da vide teren pa bi rešenje bilo u video bimu. Još o tome razgovaramo“, dodao je on.

Milorad Krivokapić je zahvalio medijima na izveštavanju i napomenuo da je „ovo prema ocenama velike većine, najbolje organizovano prvenstvo do sada.

„Muškarci su u žiži, devojke koje rade tek godinu dana su pokazale kvalitet i to nas čini zadovoljnim. Sigurno je da ćemo i u narednim danima biti uspešni i da ćemo uživati u vaterpolu. Reprezentacije zalsužuju čestitke, hajde da ih podržimo do kraja“, dodao je Krivokapić.

Foto Tanjug, Z. Žestić

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh