• BG

  Krkobabić: Državna kasa je puna i sigurna a penzije redovne

  Predsednik Partije ujedinjenih penzionera Srbije (PUPS) Milan Krkobabić ocenio je danas da su rezultati u zemlji „zadovoljavajući“, navodeći da je državna kasa „puna i sigurna a penzije redovne“.

  On je, na sednici Glavnog odbora PUPS u Beogradu, naveo da će u „središtu delovanja“ te stranke u narednom periodu biti „borba za poboljšanje socijalno-ekonomskog položaja penzionera, borba protiv svih vidova diskriminacije starih i ravnomerni regionalni razvoj uz otklanjanje neprihvatljivo velikih razlika izmedju sela i grada“.

  „Puna podrška PUPS i njegovo aktivno učešće i doprinos u realizaciji Programa finansijske i ekonomske stabilizacije predsednika Srbije Aleksandra Vučića obeležili su delovanje stranke u proteklom periodu. Kasa Srbije je puna i sigurna a penzije redovne i uskladjivaće se na obavezujući način na državu a prihvatljiv za penzionere“, naveo je Krkobabić a preneo PUPS.

  Na sednici Glavnog odbora PUPS je ocenjeno da su opštinski odbori stranke „programski, organizaciono i kadrovski spremni za predstojeće parlamentarne, pokrajinske i lokalne izbore“ i da će se PUPS „i dalje beskompromisno zalagati da u Srbiji ne bude gradjana prvog i drugog reda“.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com