• Gradovi

  Krkobabić: PUPS spreman da podrži zajedničkog kandidata

  BEOGRAD – Ministar bez portfelja i lider PUPS Milan Krkobabić izjavio je da trenutno ne razmišlja o izborima, ali da je njegova stranka spremna da podrži zajedničkog kandidata na predsedničkim izborima ako se vladajuća koalicija opredeli za to i ako PUPS bude učestvovao u „definisanju tog kandidata“.

  „Predsednički izbori u ovom trenutku nisu prioritet za PUPS, a ukoliko na nivou koalicije bude definisan zajednički kandidat i mi budemo učestvovali u tom definisanju, onda ćemo podržati zajedničkog kandidata“, rekao je Krkobabić za „Politiku“.

  On je rekao da je PUPS suviše ozbiljna partija da bi istračavala i na tome gradila svoju reputaciju te da se bavi praktičnim stvarima.

  „Mi radimo praktične stvari, ako nemate praktične rezultate, onda dajete razne izjave, živite u virtuelnom svetu, mi živimo u realnosti“, rekao je ministar bez portfelja zadužen za koordinaciju javnih preduzeća i regionalni razvoj.

  „Kad izbori budu raspisani, podrazumeva se da ćemo, ako se koalciija odluči za zajedničkog kandidata, podržati tog kandidata. Ako smo deo jedne koalicije, ne možemo podržati drugog“, zaključio je Krkobabić.

  Foto Tanjug/N. Milošević, arhiva

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com