• Sport

  Krstajić: Bratski u Podgorici, momci pokazali kvalitet

  „Sve je bilo u Crnoj Gori bratski. Žao mi je što je pre utakmice bila priča da je utakmica visokog rizika. Ne znam razlog kad nema problema nikakvih. Pravimo famu bez pokrića. Utakmica je pokazala na terenu i tribinama da su navijači bili korektni, igrači, prava fajterska borba“, izjavio je Krstajić na konferenciji za medije.

  On je posebno naglasio veliki broj mladih igrača u timu, što je dokaz da Srbija ima budućnost.

  „Momci su pokazali kvalitet i karakter. Utakmicu je počelo devet klinaca od 11, totalno podmlađena ekipa. Jedino Dušan Tadić iz stare generacije i Rukavina. To je još jedan plus i podstrek za dalji rad“, kazao je selektor.

  Prema njegovim rečima, nije ga razočarala Crna Gora, nego je njegova ekipa sjajno kontrolisala igru, pogotovo u prvom poluvremenu.

  „Znali smo da Crna Gora ima odličan kvalitet, bez obzira na to što je falillo par igrača. I nama su dva ključna, ali oni koji su igrali su pokazali karakter. Ovi momci imaju budućnost i to su pokazali“, rekao je Krstajić.

  Sledi duel u Rumuniji i Krstajić kaže da treba pobedu u Podgorici veoma brzo zaboraviti .

  „Imamo malo vremena da se spremimo, koncentracija mora da bude maksimalna na narednog protivnika“, zaključio je Krstajić.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com