Gradovi

Kurir tvrdi da je Rodić ucenjivan zbog snimka

BEOGRAD – Redakcija beogradskog lista „Kurir“ tvrdi da su od njegovog vlasnika Aleksandra Rodića dva mladića u više navrata pokušala da iznude novac za tajne snimke čiji je deo već emitovan na jednoj televiziji, kao i da je ceo slučaj prijavljen policiji.

„Adrija medija grupa“ je, kako se navodi u saopštenju „Kurira“ dostavljenog medijima, zbog toga protiv dvojice mladića L.M. i D.T. podnela krivične prijave zbog pokušaja ucene i iznude, a o slučaju je obavešten i direktor policije.

U MUP-u večeras, međutim, nije mogla da se dobije potvrda ovog slučaja

„Kurir“ je naveo i da su isti mladići i u utorak tražili da ih primi Rodić i da su tada osobi iz obezbeđenja (koja je dala izjavu policiji) rekli da im je jedna TV stanica već platila 5.000 evra za prvi deo video-materijala, koji je i emitovan.

Takođe se tvrdi da su još 11. januara L. M. i D. T. pokušali da iznude novac od Rodića, ucenjujući ga da će se „materijal u suprotnom pojaviti na nekom drugom mestu“, što se i dogodilo

Na snimku koji je emitovan na Pink televiziji u ponedeljak i koji je sada dostupan na Jutjubu bivši direktor Kurira Aleksandar Kornic govori kako mu je Rodić dao 5.000 evra nakon što je krajem novemra lažno svedočio protiv premijera, kao i da će mu tražiti „drugu turu“ pred Novu godinu.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh