Politika

LDP Kovačica kolektivno pristupio SNS

sns-logoFoto: SNS


Sada već bivši predsednik Opštinskog odbora LDP-a Lazar Ružić, izjavio je da je odluka o kolektivnom učlanjenju u SNS na Opštinskom odboru doneta jednoglasno nakon zahteva Mesnih odbora i članstva da se aktivno i radom na terenu podrži politika SNS -a koja je kako je istakao usmerena na interes građana, a ne pojedinaca, saopšteno je iz SNS.

„U fokusu politike koju zastupa i sprovodi SNS predvođen predsednikom stranke i premijerom Aleksandrom Vučićem je jačanje ekonomije, borba protiv korupcije i kriminala, stvaranje funkcionalne i uređene države a samim tim i lokalne samouprave što su osnovni preduslovi da Srbija krene putem napretka. Zbog stvaranja bolje budućnosti za sve naše građane odlučili smo da podržimo takvu politiku i damo svoj doprinos nastavku započetog procesa.“, izjavio je Ružić.

On je takođe istakao da je pre kolektivnog učlanjenja u SNS, Opštinski Odbor LDP-a odbio preporuku pojedinih ljudi iz stranke da se na predstojeće lokalne izbore izađe zajedno u koaliciji sa Ligom socijal demokrata Vojvodine smatrajući da je politika Nenada Čanka pogubna za građane Kovačice.

Opštinski odbor LDP-a Kovačica, po ostvarenim rezulatima na poslednjim lokalnim izborima bio je drugi po snazi na nivou stranke u Srbiji, na kojima je osvojio 10,8 odsto podrške građana.

Predsednik Opštinskog odbora SNS Kovačica Zoran Savanov izjavio je da stranka svakim danom jača svoje redove i da je otvorena za sve koji podržavaju prograske ciljeve SNS-a.

SNS i LDP su i pre ovog događaja bili u koaliciji u lokalnom parlamentu.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh