• BG

  LETNJI RED LETENJA BEOGRADSKOG AERODROMA

  Beograd spavoviLetnji red letenja na Aerodromu „Nikola Tesla“ u Beograd stupa na snagu u nedelju 26. marta i primenjivaće se do subote 28. oktobra 2017. godine.

  U redovnom putničkom saobraćaju planirano je da 30 aviokompanija saobraća prema 70 aerodroma u 36 država u Evropi, Sjedinjenim Američkim Državama, Severnoj Africi i na Bliskom Istoku, navodi se u saopštenju aerodroma.

  Novina u redu letenja nacionalne aviokompanije Er Srbije je  uvođenje letova za Veneciju koji će se od 1. juna obavljati četiri puta nedeljno.

  Aviokompanija Transavia erlajnz počeće od 4. aprila direktne letove za Amsterdam, koje će obavljati tri puta nedeljno, dok će aviokompanija AtlasGlobal erlajnz nastaviti svakodnevne letove za Istanbul.

  U drugoj polovini maja aviokompanija Wizz Air uspostaviće  letove ka četiri nove destinacije: Fridrihshafen, Nirnberg, Hanover i Maltu, ka kojima će saobraćati dva puta nedeljno.

  Aviokompanija Ellinair će početkom juna obnoviti letove za  Iraklion, a sredinom juna će započeti i sa letovima za Solun.

  Najveća novina u redu letenja nacionalnog prevoznika je da  će, za razliku od prošle godine, već od početka letnje sezone saobraćati na linijama za Hamburg, Njujork, Sankt Peterburg i Maltu.

  Početkom sezone odmora nacionalna aviokompanija će, kao i obično, uvećati broj nedeljnih letova ka Atini, Bejrutu, Dubrovniku, Njujorku, Larnaki, Sankt Peterburgu, Malti, Bukureštu, Splitu i Tivtu, a uvešće i dodatne dnevne letove na linijama za Solun, Skoplje i Ohrid.

  Aviokompanija Wizz Er će baziranjem drugog aviona uvećati broj letova za Dortmund, Ajndhoven, Malme, Memingen, Geteborg i Stokholm Skavsta, a aviokompanija Katar ervejz će od 1. oktobra iz Beograda saobraćati svakodnevno.

  Aviokompanije Arkia erlajnz i Israir, koje prošlog leta nisu saobraćale, tokom ove letnje sezone uvećaće broj letova u odnosu na zimsku sezonu, tako što će aviokompanija Israir saobraćati pet puta nedeljno, a Arkia tri puta nedeljno, navodi se u saopštenju.

   

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com