• Kultura

  Ludilo zvano „Zorannah“ se nastavlja! FOTO, VIDEO

  Ludilo zvano "Zorannah" se nastavlja! FOTO, VIDEOLudilo zvano "Zorannah" se nastavlja! FOTO, VIDEOLudilo zvano "Zorannah" se nastavlja! FOTO, VIDEOLudilo zvano "Zorannah" se nastavlja! FOTO, VIDEOLudilo zvano "Zorannah" se nastavlja! FOTO, VIDEOLudilo zvano "Zorannah" se nastavlja! FOTO, VIDEOLudilo zvano "Zorannah" se nastavlja! FOTO, VIDEOLudilo zvano "Zorannah" se nastavlja! FOTO, VIDEOLudilo zvano "Zorannah" se nastavlja! FOTO, VIDEOLudilo zvano "Zorannah" se nastavlja! FOTO, VIDEOLudilo zvano "Zorannah" se nastavlja! FOTO, VIDEOLudilo zvano "Zorannah" se nastavlja! FOTO, VIDEOLudilo zvano "Zorannah" se nastavlja! FOTO, VIDEOLudilo zvano "Zorannah" se nastavlja! FOTO, VIDEOLudilo zvano "Zorannah" se nastavlja! FOTO, VIDEO

  Zorana Jovanović poznatija kao Zorannah je ove nedelje glavna tema, zbog knjige „Life and Style“ koju trenutno promoviše na Sajmu knjiga.

  Nakon jučerašnjeg dana, kada su na stotine devojčica ostale bez njenog potpisa u knjizi i slefija sa njom, organizovano je da se Zorannah i danas pojavi na Sajmu, kako bi izašla svojim fanovima u susret.

  Reporter MONDA kaže da su neke devojčice bukvalno zaplakale kada se blogerka pojavila sa obezbeđenjem, koje je upozoravalo one najushićenije da se smire ili će se potpisivanje prekinuti.

  Izvor: MONDO

  Zoranna je umirila devojčice rekavši da ima vremena za sve i da „za svakog ima potpis i selfi“ i da će biti tu dokle god ima knjiga za potpisivanje.

  Izvor: MONDO

  Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici – MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.  Link Izvora

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com