• Gradovi

  Mađarska kompanija Wizz Air potvrdila gašenje linije Niš-Malme

  Inicijativa „Ne damo niški aerodrom“ obaveštava javnost da je prodaja avio-karata na liniji Niš-Malme obustavljena za sve planirane letove počev od 7. januara 2019. godine.

  Mađarska kompanija Wizz Air je potvrdila gašenje ove linije.

  Od niškog aerodroma zahtevamo da obavesti javnost o uzrocima gašenja lou kost linije koja ima najveći broj putnika, kao i o svoj komunikaciji između republičke Vlade i niškog aerodroma u vezi sa ovim poslom.

  Od Vlade Republike Srbije i Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture zahtevamo da pod hitno prekine sve negativne radnje u odnosu na niški aerodrom, kao i da javnosti predstavi „planove razvoja aerodroma u Nišu“ i iznos sredstava koji je predviđen u budžetu Srbije za ovu i narednu godinu, a koji je obećan prilikom otimanja aerodroma od lokalne samouprave u Nišu.

  Linija Niš-Malme uspostavljena je sredinom 2015. godine i godišnje je na njoj letelo oko 32.000 putnika.

  Kako je u kompaniji Wizz Air potvrđeno za B92, linija Niš-Malme biće ukinuta 7. januara 2019. godine, a putnicima pogođenim ovim izmenama se nudi neka alternativna linija, celokupan povraćaj cene karte ili povraćaj od 120 odsto u vidu kredita za rezervacije karata.

  „Kao što je uobičajena praksa u vaduhopolovnoj industriji, Viz er stalno prati učinak svojih avio-linija kako bi najpopularnije destinacije bile dostupne po najnižim cenama karata.

  Blagovremeno ćemo objaviti sve novosti vezane za moguće nove linije”, navode iz Viz era.

  Linija za Malme uspostavljena je sredinom 2015. godine i bila je druga linija Viz era sa niškog aerodroma.

  D.K.
  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com