Novosti online

Мајка натерала дете да поједе 30 златних рибица

ТОКИО – Једна мајка из Јапана казнила је своју кћерку натеравши је да поједе више од 30 златних рибица, које је чувала у акваријуму као љубимце, наводе јапанска полиција и медији. Полиција је ухапсила Јоко Огату и њеног дечка Такешија Егамија након што су приморали девојчицу да поједе мртве рибице у јуну прошле године.

Девојчица је злостављана на дневној бази, нагласила је полиција за АФП. Локални медији пренели су да је пар, који живи у перфектури Фукуока на југозападу Јапана, убио рибице тако што је сипао детерџент у акваријум и натерао девојчицу да поједе њих 30, једну по једну. Здравље детета, ипак, није угрожено, додају медији.

Против пара је прошле године подигнута оптужница због везивања девојчице конопцем за кревет, као и ударање детета у лице и спаљивање њеног језика цигаретом. Ово је пети пут да су Огата и Егами ухапшени због злостављања детета од прошле године, наводе медији. Јапан бележи рекордан број случајева злостављања деце, а прошлог месеца трогодишње девојчица преминула је када је њена мајка просула кључајућу воду на њу што је изазвало озбиљне опекотине по лицу.

Танјуг

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh