• BG

  Мајка оставила бебу у таксију

  Полиција из Краљева пронашла је мајку бебе која је остављена у корпи у такси возилу, речено је Танјугу у МУП-у.

  Како наводе, таксиста у Врњачкој Бањи довезао је јуче бебу у хитну службу Дома здравља, о чему је обавештена полиција која је убрзо пронашла мајку.

  У МУП-у наводе да се дете налази у Општој болници у Краљеву и да је о случају обавештен Центар за социјални рад.

  Медији пишу да је непозната женска особа оставила таксисти у Врњачкој Бањи корпу у којој је била беба, под изговором да је у корпи мачка.

  Наводе да је жена у такси возило ушла са двоје деце и корпом и након вожње изашла из аутомобила, замоливши таксисту да причува мачку док се не врати.

  Пошто се жена није вратила, таксиста је отворио корпу и видео да је у корпи беба коју је одвезао у болницу у Врњачкој Бањи.

  Девојчица је пребачена на одељење Неонатологије у Здравственом центру „Студеница” у Краљеву.

  Докторка Сунчица Бабић из краљевачке болнице каже за РТС да је беба смештена по свим правилима, да је старост процењена на два-три дана, као и да је тешка два килограма и 800 грама.

  Урађене су лабораторијске, биохемијске и бактериолошке анализе, додала је докторка.

  „Укључена је сва неопходна терапија, за сада је доброг општег стања, узима обрoке, успоставила је све виталне функције, делује нам задовољно, здраво и надамо се да ће тако и остати”, закључила је Бабићева.

  Како РТС незванично сазнаје, жена која је оставила бебу је родом из Смедерева на привременом раду у Швајцарској и има седморо деце.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com