Gradovi

Mali: Imamo mlade i sposobne ljude, bićemo pravi domaćini

BEOGRAD – Pripreme za dvoranski šampionat Evrope u atletici teku prema predviđenoj dinamici i Beograd će apsolutno spreman dočekati takmičenje, rekao je na današnoj sednici Organizacionog odbora gradonačelnik Siniša Mali.

Mali, koji je predsednik Organizacionog odbora, istakao je da se sa organizacijom krenulo na vreme i da će predstojeći veliki sportski događaji kojima će Beograd biti domaćin, pre Evropskog dvoranskog prvenstva u atletici, biti prilika za nova iskustva u organizovanju sportskih manifestacija.

„Naša najveća prednost su mladi ljudi sa entuzijazmom koji imaju neophodna iskustva i koji su prošli potrebne edukacije. To znanje će svakako primeniti i za dvoransko prvenstvo u atletici. Pored toga, izgradnja atletske dvorane ima veliku ulogu jer će se u njoj, između ostalog, odvijati i pripreme naših sportista“, rekao je Mali.

Sednici su prisustvovali i predstavnici Ministarstva omladine i sporta, Ministarstva odbrane, Kombank arene, Aerodroma, Volkswagena, Moji brendovi, Gradskog sekretarijata za privredu, Gradskog sekretarijata za sport, NISA, Turističke organizacije Beograda, Komercijalne banke, Dunav osiguranja, Telekoma, RTS-a, kao i Atletskog saveza Srbije.

U toku sastanka usvojen je zapisnik sa prethodne sednice, a direktor preduzeća „Atletika 2017“ Slobodan Branković predstavio je izveštaj o urađenom u prethodnih nekoliko meseci, usvojen je plan promotivnih aktivnosti i postavljeni su novi rokovi za zadatke svakog od članova organizacionog odbora.

Otvaranje atletske dvorane zakazano je za 1. mart, kada će se u njoj održati prvi Međunarodni miting, kao zagrevanje pred EP.

Evropsko dvoransko atletsko prvenstvo održaće se od 3. do 5.marta 2017.godine u Kombank areni.

Preview

MALI I JEVROSIMOVIC

Slide

MALI I JEVROSIMOVIC

MALI I JEVROSIMOVIC

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh