Novosti online

Мали: Не подносим оставку, још једна брутална лаж ДС-а

Градоначелник Беоргада Синиша Мали демантовао је да ће у понедељак поднети оставку.

То је још једна у низу лажи Демократске странке коју ћемо доказати. Очито да ДС и њени функционери немају никакав програм, никакву поруку за наше суграђане осим да бестидно лажу”, рекао је Мали у изјави за Танјуг.

Интернационални секретар ДС-а Владимир Тодорић је раније данас на свом Твирет налогу објавио да градоначелник Синиша Мали у понедељак подноси оставку, те да ће избори бити одржани и у Београду.

За градоначелника је то, како каже, још једна у низу „бруталних лажи” ДС и њених функционера.

„Као што је лидер ДС Бојан Пајтић лагао да је премијер Вучић боравио у Дубаију, а човек је био на свом радном месту, као што су лагали о мојих 24 стана у Бугарској, а овај пут лажу да ја подносим оставку у понедељак”, рекао је градоначелник.

Мали је истакао да је то још један пример на којем се јасно види да ДС нема никакав програм и да „не знају ништа да раде осим да бестидно лажу”.

„Ми у понедељак имамо веома важну седницу Скупштине града на којој ћемо донети неколико важних одлука за функционисање града и наше суграђане. Исправљамо и грешке које је учинила претходна градска власт на челу са ДС”, рекао је Мали.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh