Gradovi

Mali: Probleme u vrtiću rešavati komunikacijom

Mali: Komunikacijim do rešenja

BEOGRAD – Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je danas da je održan sastanak povodom problema koji su se pojavili u vrtiću „Dragan Laković“ na Novom Beogradu i dodao da se problemi najbolje rešavaju komunikacijom.

„Razgovarao sam sa roditeljima prošle nedelje i oni su juče imali sastanak sa rukovodstvom Predškolske ustanove „11 april“ kao i Sekretarijata za obrazovanje“, rekao je Mali novinarima nakon sednice Štaba za vanredne situacije.

On je odgovarajući na pitanja novinara zašto u tom vrtiću ventilacioni sistem još nije proveren, nema tople vode i krov prokišnjava, rekao da problemi uvek postoje, ali da je važno da se rešavaju komunikacijom.

Kako je rekao, na njegovu inicijativu juče je održan interni sastanak, a u ponedeljak će biti održan još jedan kako bi se problemi razmotrili i rešili.

„Što se fenola tiče, mi imamo nalaze Gradskog zavoda za javno zdravlje da toga nema. Što se tiče prokišnjavanja, to su stvari koje se rešavaju u svakom trenutku, bitno je samo da se reaguje i da se ti kvarovi brzo saniraju“, rekao je Mali i ponovio da je najvažnije uspostavljanje komunikacije i da je to jedini i pravi način rešavanja problema.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh