Gradovi

Mali: Voleo bih da vidim program DS za prestonicu

BEOGRAD – Gradonačelnik Beograda Siniša Mali poručio je danas funkcioneru Demokratske stranke Balši Bozoviću da konačno izađe sa predlogom programa DS za glavni grad.

Mali je novinarima u Skupštini grada, komentarišcuhi kritike Božovića i zahtev da gradonačelnik podnese ostavku, rekao da je Božović „verovatno o tome razmišljao na Maldivima“.

„Preporučio bih mu da jednom krene da se bavi problemima Beograda i Beograđana, da bude na poslu svaki dan, a ne da razmišlja o rajskim ostrvima, već da dođe da vidi kako je voditi Beograd“, rekao je Mali.

On je podsetio da je DS ostavila veliki deficit u gradskom budžetu.

„Znamo kako su vodili Beograd, kakvo stanje su ostavili u gradskom prevozu, sećam se i njihovih projekata koji su vezani za podzemne kontejnere, za „Pazlgrad“ na Banjici, repliku Terazija, na koje su bačene pare Beogradajana“, naveo je Mali.

On je dodao da bi voleo da se Božović seti svega toga i malo više vremena provede u Beogradu i Srbiji, a manje na Maldivima.

„Tek tada ću biti spreman da odgovirm na njihove zahteve i izjave, ovako ne pada mi napamet da se bavim Božovićem. Šta je DS imao da kaže, rekao je tokom deset godina na vlasti u Beogradu. Ako imaju bolji program od nas, želeo bih da ga čujem“, zaključio je Mali.

Foto Tanjug, N. Jovanović/ arhiva

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh