Regioni

MARIJAN G. (51) 2 PUTA SILOVAO DEVOJČICU (13) I OPTUŽIO JE: Sama je htela, rekla je da ima 28 godina

Ono što izaziva još veću sablazan jeste to što je Marijan G., iako svestan da pred sobom ima dete, fotografisao delove njenog golog tela i snimao je kamerom u eksplicitno seksualnom ponašanju!

Marijan, 51, koji je namamio curicu, 12, u hotel ima hrvatsku putovnicu a živi u Švicarskoj https://t.co/RiXkKJo9cLpic.twitter.com/PDOQbHgA0O

— Jutarnji List (@jutarnjihr) March 8, 2016

Snimke je arhivirao u kompjuteru, a deo materijala istražitelji su pronašli i u njegovom mobilnom telefonu. Ne zna se šta je sa snimcima planirao jer je njegovo 26-časovno „druženje“ s detetom, u sobi koju je rezervisao i platio od 5. do 7. marta, prekinuto zahvaljujući policijskoj zasedi u četiri sata ujutro ispred hotela.

Da sve bude još odvratnije, pedofil je pokušao da krivicu delimično svali i na svoju žrtvu: osim što je tvrdio da je dobrovoljno pristala na seks i da je odnos bio bez prisile, u jednom trenutku je izjavio da je ona forsirala susrete i da ga je obmanula govoreći da ima 28 godina!

Marijana G., s adresom u Italiji, gde posluje, i boravištem u Švicarskoj, gde živi, istražitelji terete za tri krivična dela: seksualnu zloupotrebu deteta mlađeg od 15 godina, mamljenje dece za zadovoljenje seksualnih potreba i iskorišćavanje dece za pornografiju.

PEDOFILOVA FAMILIJA U ŠOKU: Nikad nije pokazivao da ga privlače deca

„Ne branimo ga. Neka odgovara za to što je napravio. Pa to je najužasnije krivično delo koje se može učiniti. Najavio nam se da će nas posetiti u ponedeljak. Znali smo da prevozi namještaj iz Švajcarske za Osijek. Kad je uhapšen, zvali su nas u stanicu da dođemo po kombi. Videli smo ga. Bio je neprepoznatljiv. Bled i izgubljen. Možda ne i svestan šta ga čeka. Razišao se s Ukrajinkom posle 20 godina braka, a pošto je ostao bez posla, otišao je u Švajcarsku da radi. Ostao je bez roditelja kao mali dečak. Bili su bolesni. Inače je topla i društvena osoba. Nikad nije pokazivao da ga deca privlače. Sin mu se u Italiji raspituje gde mu je otac. Biće teško objasniti mu kako stoje stvari“, kaže za Jutarnji list jedan Marijanov rođak.

(Jutarnji.hr)

Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh