Gradovi

Martinović: A da pitamo građane da li su za Vučića ili Pajtića

Martinović: DS uvela princip da je odbornik vlasnik mandata

Važno da RTS konačno postane pravi javni servis

Martinović je izjavio da je od sastava Upravnog odbora RTS-a važnije da ta medijska kuća „konačno postane pravi javni servis“. „Nadam se da će svi građani od Subotice do Vranja imati priliku da budu inofrmisani na objektivan i nepristrasan način“, rekao Martinović upitan da prokomentariše novi Upravni odbor RTS-a. Novinare je zanimalo i kako komentariše što je u Upravni odbor izabrana slikarka koja je učestvovala u jednom rijalitiju, Martinović je ponovio da ne želi da govori o imenima, već da je važno da uređivačka politika bude takva da građani budu blagovremeno i tačno informisani. Novi Upravni odbor RTS izabran je u četvrtak.

BEOGRAD – Poslanik SNS Aleksandar Martiinović izjavio je danas da ta stranka želi legitimnu vladu, koja u narodu uživa veliko poverenje, te da zbog loše atmosfere u društvu „nije nemoguće“ da budu raspisani vanredni parlamentarni izbori.

Podsećajući na reči premijera Vučića da politika nisu brojevi i matematika, već rad i moral, Martinović je rekao da se stalno relativizuju uspesi vlade predvođene SNS-om.

„Vučić je imao hrabrosti da sprovede teške i bolne reforme, a sada se stvara atmosfera kako ništa ne valja“, rekao je Martinović na konferenciji za novinare.

On je istakao da u takvoj atmosferi treba izaći pred građane i pitati ih da li podržavaju Vučića ili je budućnost u Čedi Jovanoviću, Borisu Tadiću, Bojanu Pajtiću…

On je kazao da SNS ne strahuje da će na izbore u većem broju izaći oni koji su na prethodnom glasanju apstinirali, a koji eventualno ne podržavaju SNS.

„Pokrajinska vlada koju formalno vodi Bojan Pajtić, a na radno mesto ne dolazi, nema legitimitet, i jadno je, kukavički i sramno da vladaju sa šest odsto podrške“, rekao je Martinović reaguju ći na konstataciju novinara da je SNS dobila veliku podršku građana, ali onih koji izlaze na izbore.

Navode lidera LDP-a Čedomira Jovanovića i SDS-a Borisa Tadića da je SNS preuzela njihovu politiku odbacuje, ističući da politika SNS-a nema nikakve veze sa politikom Čedomira Jovanovića i Borisa Tadića.

„Po Jovanoviću odavno je trebalo da priznamo nezavisnost KiM. Danas je zaposlenost veća, deficit nikad nije bio manji, manja je zaduženost nego u vreme Tadića i kakve veze ono što mi radimo ima sa njihovom politikom“, rekao je Martinović.

Upitan imaju li naprednjaci bojazan od eventualne široke opozicione koalicije DS-LDP-SDS, Martinović je ironično odgovorio da „noćima ne spava, jer ne zna kako će se SNS izboriti protiv te koalicije“.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh