Gradovi

Mihajlović: Cilj SNS da se uradi još više posla

Mihajlović: Cilj nam je da razvijamo svaki deo Srbije

VRNJAČKA BANJA – Cilj Srpske napredne stranke u narednom periodu biće da se uradi još više posla i da se svaki grad u Srbiji razvija na isti način, ravnomerno, izjavila je danas potpredsednica SNS Zorana Mihajlović.

Ona je, nakon sednice Okružnog odbora Raškog okruga u Vrnjačkoj Banji, rekla da će u narendom periodu građanima biti predstavljeno sve što je SNS uradila na lokalnom i republičkom nivou.

„Cilj je da uradimo još više i da postavimo dodatna pravila i kriterijume, i da se svaki deo Srbije razvija“, rekla je Mihajlović i navela primer Vrnjačke Banje, koja, kako je rekla, treba da bude prepoznata, ne samo kao mesto koje će ostvarivato prihode od turizma i privrednih subjekata, već da se svaki grad razvija na isti način.

„Svaki grad treba da razvijamo na isti način, na koji držimo stabilnu ekonomiju u našoj zemlji“, rekla je Mihajlović i dodala da je na sastanku Okružnog odbora bilo reči o aktivnostima u ovoj godini, postignutim rezultatima, a razgovaralo se i sa ženskim aktivom, odnosno sa ženama svih opštinskih odbora u okrugu.

Ona je rekla da budućnost mora da se gradi, i da „ona neće pasti sa neba“, već da zavisi samo od nas.

„Želimo da pokažemo šta smo uradili u prethodnom periodu, ali bez da ulazimo u sukob sa nekim drugim strankama. Građani su ti koji će tačno reći šta smo uradili, na koji način, i to vrednovati na izborima“, rekla je Mihajlović.

Predsednik opštine Vrnjačka Banja Boban Đurović rekao je da je na sastanku bilo reči o problemima sa kojima se suočavaju opštine u tom okrugu, ali i definisane buduće aktivnosti, a razgovaralo se i o principima i pojedinostima koji će se primenjivati u izbornoj kampanji.

Takođe, bilo je reči o rodnoj razvnopravnosti i drugim stranačkim aktivnostima.

Predsednik opštinskog odbora SNS Kraljevo Nebojša Simović rekao je da će ova godina biti godina investicija i da će biti novih i dobrih projekata u Kraljevu.

„Uradićemo mnogo više nego što nam objektivne mogućnosti sada dozvoljavaju“, rekao je Simović.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh