• Gradovi

  Mihajlović: Jankovićev kontramiting poziv na nove sukobe

  Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović izjavila je danas da je „najava kontramitinga“ Saše Jankovića na dan kada novi predsednik Srbije Aleksandar Vučić polaže zakletvu poziv na nove sukobe.Mihajlović je novinarima u selu Šalinac kraj Smedereva rekla da „kontramiting Jankovića najbolje pokazuje njegovu politiku, ali i želju da se izazovu sukobi među građanima“

  „Kontramiting Jankovića neodoljivo podseća na vreme režima Slobodana Miloševića. Mislila sam da je to vreme iza nas, ali Janković pokazuje da nije“, rekla je Mihajlović, koja je članica predsedništva SNS.

  Ona je dodala da je Janković optuživao SNS da „priprema kontramitinge kada su neki drugi protestovali ulicama Beograda, što se naravno nije dogodilo“.

  Mihajlović je dodala da je SNS na vreme i u skladu sa zakonom prijavio okupljanje gradjana koji će sutra doći ispred parlamenta da pozdrave novog predsednika.

  Pokret slobodnih gradjana, čiji je Janković predsednik, najavio je za sutra u 18.00 miran protest na beogradskom Trgu Republike zbog stupanja Vučića na dužnost predsednika Srbije.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com