• BG

  Mihajlović: Jeremić, Janković i Obradović planiraju da prekroje izbornu volju

   

  Mihajlović: Jeremić, Janković i Obradović planiraju da prekroje izbornu volju

   

  Članica Predsedništva Srpske napredne stranke Zorana Mihajlović izjavila je danas da se iz zajedničkog saopštenja opozicionih kandidata za predsednika o izbornoj kradji vidi da planiraju da „prekroje izbornu volju gradjana“.

  „Kada predsednički kandidati stranka okupljenih oko Demokratske stranke bez ijedne činjenice unapred govore o izbornoj kradji oni po svoj prilici planiraju i novi noćni upad u Republičku izbornu komisiju, kako bi pokušali da prekroje izbornu volju gradjana“, saopštila je Mihajlović povodom zajedničke izjave Vuka Jeremića, Saše Jankovića i Boška Obradovića da žele da spreče izbornu kradju.

  Ona je navela da su Jeremić, Janković i Obradović pokazali da se ne boje „navodne izborne kradje, već volje gradjana“.

  „Ovakvim pretnjama Vuk Jeremić, Saša Janković i Boško Obradović pokazuju da su izgubili odnos sa običnim ljudima i zato će doživeti poraz na izborima“, navela je Mihajlović.

  Budući predsednički kandidati Saša Janković, Vuk Jeremić i Boško Obradović saopštili su danas da su se saglasili da je njihov zajednički cilj sprečavanje neregularnosti i kradje u izbornom procesu i zaštite prava birača da na izborima slobodno, neometano i bez straha biraju predsednika.

  Navodeći da su Janković, Jeremić i Obradović „jasno odvojeni u predsedničkim kampanjama“, izborni timovi trojice kandidata u zajedničkom saopštenju pozvali su Republičku izbornu komisiju da prizna pravo sudskim overiteljima da vrše overu potpisa gradjana, a Skupštinu Srbije da osnuje Nadzorni odbor za kontrolu predstojećih izbora za predsednika Srbije.

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com