Gradovi

Mihajlović: Na GO SNS nije bilo reči o datumu izbora

BEOGRAD – Potpredsednica Srpske napredne stranke Zorana Mihajlović izjavila je danas da će izbori dati vrlo važan odgovor jesu li građani zadovoljni sa svim onim što je urađeno, dodajući da se na sednici Glavnog odbora SNS nije razgovaralo o datumu kada će biti održani izbori.

„Ovo jeste bitka za budućnost Srbije, tako da je tehnika oko datuma manje važna“, rekla je Mihajlović za B92.

Kako je navela, manje je važno da li će izbori biti krajem aprila, maja, već da je važnije da građani imaju priliku da kažu šta misle o radu vlade.

„Građani treba da kažu jesu li oni zadovoljni našim radom, da li oni hoće možda one koji su nas vodili unazad i koji su nas pljačkali ili one ljude koji zaista hoće da naprave korak napred. Mi imamo rezultate i hoćemo da ih još jednom stavimo pred građane Srbije“, rekla je Mihajlović.

Ona je istakla i da su izbori prilika da opoziocione partije sada i pokažu da li su oni ti koji mogu da vode Srbiju ka Evropi, da sačuvaju tradicionalne odnose sa svim našim prijateljima i obezbede boji život građanima.

Govoreći o tome sa kim će na izbore, Mihajlović je istakla da će se u narednim danima o tome razgovarati.

„Sačekala bih da u danima koji su ispred nas o tome razgovaramo. Sada su ispred nas dalji dogovori o tome kako, sa kim i na koji način“, rekla je Mihajlović.

Na pitanje da li je bilo reči o spajanju i predsedničkih izbora, Mihajlović je istakla da nisu razgovarali o tome konstatujući da se „zna kada je vreme za njih“.

Foto Tanjug, D. Stanković (arhiva)

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh