Politika

Mihajlović o „prepisci“ s Mirkovićem-bez komentara

zorana mihajlovićFoto: Tanjug, Oksana Toškić

Ona je poručila da želi sve najbolje svakome ko ulazi u političku borbu.

Mirković je danas objavio printskrin navodnog SMS dopisivanja sa ministarkom, u kojem ga ona upozorava da se čuva.

Upitana da li je uputila Mirkoviću takvu poruku, Mihajlović je rekla da više ne želi da komentariše ni poruke ni saopštenja bilo kog bivšeg stranačkog kolege.

„Juče sam rekla sve što sam smatrala da je važno. Svakome ko ulazi u političku borbu i formira svoje političke stranke, želim sve najbolje. Mi u našoj radimo na ovaj način“, rekla je Mihajlović.

Narodni poslanik i lider Jake Srbije Saša Mirković objavio je, naime, pre nekoliko dana da mu je potpredsednica vlade i potpredsednica SNS Zorana Mihajlović uputila pismo kojim ga upozorava da je ugrožen i da se čuva u predstojećoj političkoj kampanji, što je ona demantovala saopštenjem na memorandumu vlade, odnosno Ministarstva građevinarstva.

Mirković je reagujući na to danas objavio printskrinove SMS prepiske koju je, kako tvrdi, imao sa ministarkom (prepiska je prema printskrinu iz novembra 2015), a kako prenosi Kurir, Moja TV je objavila Mirkovićevo saopštenje u kojem Zoranu Mihajlović naziva licemerom i optužuje je da zloupotrebljava funkciju u partijske svrhe, protiv čega se, kako je naveo, on pobunio dok je bio u SNS.

„Zorana mora sad da pokazuje lažnu lojalnost kao i mnogi drugi koji se plaše za svoje funkcije. Za razliku od nje, ja sam časno podneo ostavku i otišao iz SNS onog trenutka kada sam shvatio šta se radi. Ne mogu da stojim i aplaudiram Vučiću, a da ga psujem i mrzim, kao većina potpredsednika SNS, uključujući i Zoranu. Tako rade i sa svim ostalim ljudima“, prenela je Mirkovićeve reči MojaTV.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh