• Politika

  Mihajlović: Politika Sande Rašković Ivić jeste izolacija

   ac7b711ecf.jpeg

  BEOGRAD – Potpredsednica SNS Zorana Mihajlović izjavila je danas da antievropska politika koju zastupa predsednica DS S Sanda Rašković Ivić vodi Srbiju u izolaciju i ugrožava ekonomske interesa naše zemlje.

  „Zato građani Srbije na ovim izborima biraju između toga da im premijer bude Sanda Rašković Ivić ili Aleksandar Vučić koji je obezbedio političku stabilnost Srbije, koji sarađuje i sa EU i sa Rusijom i sa SAD, koji uvodi red i vodi vladu koja podiže Srbiju iz blata u koje je uvela stranka Sande Rašković Ivić. Izbor je jednostavan, ja glasam za Vučića“, poručila je Mihajlović, navodi se u saopštenju.

  „Probajte da zamislite da je Sanda Rašković Ivić premijerka Srbije“, poručila je Mihajlović u reagovanju povodom izjave Rašković Ivić da politika koalicije DŠ i Dveri ne vodi Srbiju u izolaciju.

  Mihajlović je upozorila kako bi izgledala privreda Srbije u kojoj bi premijerka Rašković Ivić zbog antievropske politike ugrozila izvoz naših proizvoda u EU, koja je godinama najveći spoljnotrgovinski partner Srbije.“

  „Zar to nije izolacija Srbije“, upitala je Mihajlović, dodajući – „zamislite premijerku Srbije Sandu Rašković Ivić koja kaže da je u ekonomskom interesu Srbije da bude protiv EU u trenutku kada Srbija više od 60 odsto svega što proizvodi prodaje na tržištu EU i kada najviše stranih investicija dolazi iz Evrope“.

  „Zar ovo ne vodi ka gašenju radnih mesta i ne gura Srbiju u izolaciju? Srbija je već jednom videla rezultate antievropske i avanturističke politike DŠ“, podsetila je Mihajlović.

  Ona je objasnila da ne ide Srbija u EU ni zbog Brisela, ni zbog Rusije ili SAD.

  „Srbija u EU ide zbog građana Srbije, privrede, novih investicija, uređenije države, efikasnije administracije, modernijeg obrazovanja i zdravstva. I zato što želimo da i Srbija bude uređena kao moderne evropske države“, poručila je Mihajlović.

  Foto Tanjug, S. Radovanović/ arhiva

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com