Gradovi

Mihajlović pozvala građane Šapca da glasaju za SNS

Mihajlović pozvala građane Šapca da glasaju za SNS

ŠABAC – Potpredsednica SNS Zorana Mihajlović je danas pozvala Šapčane da na izborima glasaju za tu stranku poručujući da bi već krajem godine mogla da počne gradnja Fruškogorskog koridora, kao i da su za taj autoput zainteresovane firme iz Kine i Turske.

Reč je o gradnji autoputa Novi Sad-Ruma-Šabac, rekla je Mihajlović novinarima obilazeći štand SNS-a u Šapcu.

“Pre nekoliko meseci smo raspisali javni poziv za projektanta i on je izabran. Za mesec dana biće gotova projektno-tenička dokumentacija. Mi sada razgovaramo kako ćemo finansirati gradnju Fruškogorskog koridora i verujemo da ćemo u narednih nekoliko meseci imati odgovore na ta pitanja”, kazala je Mihajlović.

Ona je poručila da SNS poziva građane Šapca da daju poverenje naprednjacima kako bi nastaviil reforme, kako bi ujedinjeni mogli mnogo više da urade za taj grad.

“Šabac može i više i bolje. U Šapcu treba više da se gradi i ulaže u infrastrukturu. Moramo da smanjujemo nezaposlenost i dovodimo investicije, a gradićemo i Fruškogorski koridor, autoput Novi Sad-Ruma- Šabac verovatno već krajem ove godine”, navela je Mihajlović.

Kako kaže, Vlada Srbije je danas finansijski stabilna i mozemo da da garancije i obezbedi i druge načine finansiranja.

“Ima zainteresovanih kompanija i investitora, nisu to samo kineske već i turske kompanije. Očekujem da do kraja godine već razgovaramo o početku izgradnje”, navela je potpredsednica SNS.

„Građani Šapca, verujte rezultatima rada vlade i mi smo sigurni da možemo i više i bolje da radimo u Šapcu“, poručila je Mihajlović.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh