• Ekonomija

  Mihajlović: RTB Bor će nastaviti da radi

  zorana mihajlović, mihajlovic, mihailović, mihajlović,Foto: youtube/printscreen

  Sigurnost za Borane zato što će RTB Bor da radi i što će država i premijer Aleksandar Vučić učiniti sve, kao što činimo sve i za druge kompanije koje su imale finansijskih problema, da nikada ne prestanu nego ne zastanu u svom radu, poručila je Mihajlović na tribini SNS.

  SNS za dve godine, a neki ni za 15

  Direktor RTB-a i poverenik SNS u Boru Blagoje Spaskovski je rekao da je SNS uspela za dve godine da postigne mnogo više nego sve stranke koje su bile na vlasti u prethodnih 15 godina. On je istakao da je zahvaljujući premijeru Vučiću obezbeđena sigurnost za oko 5.000 radnika u RTB-u i da je zahvaljujući državnoj investiciji u Fabriku sumporne kiseline smanjeno zagađenje, koje je sada čak tri puta manje nego što to propisuje EU.

  Ona je rekla da će RTB imati izvesnu budućnost i nastaviti da zapošljava ljude, kao i da se vlada na čelu sa SNS bori da reši i pitanje Železare Smederevo i drugih strateških preduzeća.

  RTB Bor će ne samo raditi već i doprinositi i biti stožer privrede borskog i zaječarskog okruga, kao i cele privrede Srbije, istakla je Mihajlović.

  Ona je kazala da Bor sve više napreduje, ali i da je sama lokalna samouprava tome doprinela tako što je mnoge stvari sama uradila, a ne kao što u nekim gradovima i opštinama lokalni moćnici samo brinu o sebi.

  Mihajlović je prenela Boranima da u maju kreću radovi na rehabilitaciji puta Bor – Borsko jezeru u dužini od 10 kilometra.

  To će još više doprineti da Bor pored rudarskog grada postane i turistički centar tog dela Srbije, dodala je ona.

  Mihajlović je naglasila da je ova vlada sačuvala političku stabilnost u Srbiji i to u vreme mnogih izazova u Evropi i svetu i da smo jedina evropska zemlja koja nije uvela sankcije Rusiji, ali ne zbog Rusije već zbog Srbije.

  Srbija treba da bude moderna i otvorena zemlja, poručila je Mihajlović.

  ZAJEČAR: SRBIJA IDE NAPRED

  Potpredsednica SNS bila je danas i u Zaječaru, gde je rekla da će građani na predstojećim izborima birati između vraćanja u prošlost i Srbije koja ide napred, na čelu sa SNS.

  Mihajlović je na tribini SNS u Zaječaru rekla da izbori potrebni da bi se videlo da li SNS ima poverenje građana za reforme i sve što je započeto, kao i da bi dobili još veću podršku građana da bi se brže išlo napred.

  Hoćemo li da idemo u budućnost ili da se ponovo vraćamo u prazna obećanja i ogromne privredne probleme, laži i prevare u kojima smo živeli u proteklih 15 godina, upitala je Mihajlović.

  Desničari kažu da se zalažu za porodicu i za decu, ali svi se zalažemo za to i da naša deca žive bolje. Ne možemo to uraditi onako kako kažu desničari, niti zatvaranjem Srbije, ocenila je ona.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com