Gradovi

Mihajlović: SNS se ne plaši nikoga, imaće još bolje rezultate

VRŠAC – Potpredsednica Srpske napredne stranke Zorana Mihajlović izjavila je danas da se naprednjaci ne plaše nikoga i da će ta stranka na predstojećim izborima u celoj Srbiji ostvariti mnogo bolje rezultate u odnosu na izbore 2014.

„Hoćemo da se u Vojvodini bolje živi, jer je Vojvodina jedna posebna evropska regija, drugačija u odnosu na sve druge, i hoćemo da je sačuvamo, ali i razvijamo“, rekla je Mihajlović na konferenciji za novinare u opštinskom odboru SNS u Vršcu, upitana da li se naprednjaci plaše demokrata.

SNS zato, kako poručuje, želi da DS bude sklonjena sa vlasti u pokrajini kako bi Vojvodina mogla da se razvija istom brzinom kao i ostali delovi Srbije, što sad, ocenila je, nije slučaj.

„Sve što budemo radili u narednom periodu, radićemo s ciljem da građani u Vojvodini i Srbiji žive bolje“, rekla je Mihajlović.

Ona ističe da očekuje odlične rezultate SNS na predstojećim izborima u celoj Srbiji i dodaje da tu stranku preporučuju samo rad i rezultati ostvareni u prethodnom periodu.

„Ne plašimo se nikoga i samo hoćemo da pokažemo da Srbija može da ide napred i da i u Vojvodini može bolje da se živi“, rekla je Mihajlović.

Ona je pre konferencije održala sastanak sa Unijom žena SNS u prostorijama te stranke i izrazila zadovoljstvo što je takvo telo osnovano.

Mihajlović je rekla da je sa članicama SNS u Vršcu razgovarala o tome kako da se popravi položaj žena u toj opštini, ali i celoj Srbiji.

“Pričali smo kako da zajednički stvorimo uslove da uloga žena u razvoju društva bude prepoznatljivija i kako da pomognemo da se žene zaposle. U narednom periodu će opština raspisati javni konkurs za žensko preduzetništvo u Vršcu”, rekla je Mihajlović.

Ona je kazala da će žene moći da konkurišu za preduzetničke kredite i da će ukupna vrednost sredstava za tu namenu biti skoro 10 miliona dinara.

“Moramo da stvorimo uslove da žene rade, jer u Srbiji skoro 52 odsto stanovništva čine žene, a 35 odsto njih je nezaposleno, to je ogromna armija ljudi koja može da radi i doprinese privrednom razvoju”, naglasila je Mihajlović.

Ona je dodala da bi i ostale opštine u Srbiji trebalo da slede primer Vršca kada je reč o unapređenju položaja žena.

Preview

ZORANA MIHAJLOVIC

Slide

ZORANA MIHAJLOVIC

Slide

ZORANA MIHAJLOVIC

Slide

ZORANA MIHAJLOVIC

Slide

ZORANA MIHAJLOVIC

Slide

ZORANA MIHAJLOVIC

ZORANA MIHAJLOVIC

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh