Gradovi

Mihajlović: Srbija neće da stane zbog izbora

Mihajlović: Izbori

BEOGRAD – Potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva, infrastrukture i saobraćaja Zorana Mihajlović poručila je danas da održavanje izbora neće poremetiti planove, niti realizaciju važnih infrastrukturnih projekata u zemlji.

„Nikako, ništa što se bude dešavalo na lokalnim, pokrajinskim i parlamentarnim izborima neće da poremeti ono što su planovi vlade i ono što svako od nas treba da uradi na svom resoru“, rekla je Mihajlović novinarima u Vladi Srbije nakon sastanka sa gradonačelnikom Beograda i predsednicima gradskih opština.

Ona je kazala da izgradnja puteva, pruga, rekonstrukcija pruga, projekti, proces ozakonjenja, ne poznaju izbore i mora da se radi isto kao i da se izbori ne održavaju.

„Mi rezultate imamo, iz prethodnog perioda, mislim na prethodnu godinu i u oblasti saobraćaja, građevinarstva i mislim da je važno za Srbiju to što je popravila mesto na Duing biznis listi. Važno je što se putevi i pruge rade i verujem u nove projekte koje ćemo u narednom periodu realizovati“, rekla je ministarka.

Ona je dodala da se to prevashodno odnosi na deonicu puta Surčin- Obrenovac, koja će, kako je kazala, početi da se radi u martu, kao i radove na rekonstrukcji pruge Beograd-Budimpešta.

„Izbori su jedno, a naš rad mora da se nastavi sve dok ne dođe nova vlada“, rekla je Mihajlović.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh