Gradovi

Mihajlović: Stamatoviću ne izigravaj žrtvu, podnesi dokumenta

Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka gradjevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorane Mihajlović izjavila je danas da predsednik opštine Čajetina treba da „prestane da izigrava žrtvu i da podnese sva dokumenta da bi dobio dozvolu za gradnju gondole na Zlatiboru.

Reagujući na Stamatovićevu najavu krivične prijave protiv nje zbog klevete, Zorane Mihajlović je izjavila da je Stamatović „dosta izigravao žrtvu i da bi sada morao da odgovara za pranje novca, zaštitu kriminala i sve one nelegalne gradjevine na Zlatiboru koje je dozvolio da budu sagradjene“.

„Krajnje je vreme da predsednik Opštine Čajetina Milan Stamatović položi račune pred pravosudnim organima za sve kriminalne radnje na Zlatiboru“, navodi se u saopštenju.

Zorana Mihajlović smatra da je Stamatović „profiter lažnog patriotizma“ i da njemu nije stalo do „gondole“, već do sopstvene političke kampanje.

„Kriminal ne može da se sakrije iza nacionalnosti, jer Stamatović je zaštitnik kriminala, iako je Srbin“, kazala je potpredsednica Vlade.

Ona je istakla da će Čajetina dobiti dozvolu za izgradnju žičare kada podnese potrebna dokumenta, a „država će da zaštiti Zlatibor od daljeg uništavanja, kriminala i samovolje lokalnih šerifa“.

„Dosta je bilo manipulacije, nerada i politikanstva“, izjavila je Zorana Mihajlović.

Ona je u saopštenju navela da je juče na konferenciji za novinare podelila ilustrativne fotografije nelegalne izgradnje na Zlatiboru, i dokumenta i prijave u slučaju Čajetina.

Beta

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh