Gradovi

Mihajlović: Vlada radi dok se ne formira nova

JAGODINA – Potpredsednica Vlade i ministarka saobraćaja i građevine Zorana Mihajlović izjavila je večeras da izbori neće usporiti reforme i investicija, i kako je rekla, ova Vlada će raditi dok se ne formira neka druga.

„Ono sto je za mene najvažnije, Srbija je zemlja sa visokim stepenoM političke stabilnosti, Srbija je za protekle dve godine ove VLade, jednom mudrom politikom, sačuvala svoju političku stabilnost, to je vrlo važno, to je osnov za sve drugo“, rekla je Mihajlović, koja je i potpredsednica SNS, učestvujući u emisji jagodinske televizije „Palma PLUS“.

Ona je istakla da Vlada i Srpska nepredna stranka pred građane u ovoj kampanji „izlazi sa delima“ i podsetila na izgrađenih sto kilometra autoputa na „koridoru 10“, i sto kilometra rehabilitovanih puteva, elektronske građevinske dozvole klikom na računar, nove vozove na našim prugama.

„Država je postala uređena, politički, finansijski, danas država nikome ništa ne duguje“, rekla je Mihajlović.

Ona je istakla da jedino Srbija u Evropi nije uvela sankcije Rusiji, ali da bi bili ekonomski veoma pogubno kada bi Srbija odustala od puta u Evropsku uniju.

„Građani nas na ovim izborima ne moraju voleti, ali samo neka pogledaju naša dela i neka za dela glasaju“, poručila je Mihajlović.

Foto Tanjug, N. Jovanović/ arhiva

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh