• Novosti online

  Mihajlović: Zabrinuta sam za bezbednost premijera Vučića

  BEOGRAD – Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović je večeras je povodom informacija da je pronađeno oružje u blizini porodične kuće predsednika Vlade Aleksandra Vučića izrazila zabrinutost za njegovu bezbednost i zatražila od policijskih i bezbednosnih službi da što pre iznesu činjenice o ovom događaju i zaštite premijera i njegovu porodicu.

  „Uplašila me je i uznemirila informacija da je večeras u blizini porodične kuće premijera Aleksandra Vučića pronađena veća količina oružja i municije. Ova vest unela je nemir i kod ogromnog broja građana Srbije“, navela je Zorana Mihajlović u saopštenju.

  „Zato od nadležnih bezbednosnih i policijskih organa očekujem da učine sve kako bi premijer Vučić i njegova porodica bili potpuno zaštićeni. Takođe, od nadležnih bezbednosnih i policijskih organa očekujem da u najkraćem mogućem roku javnosti iznesu sve činjenice o ovom nemilnom događaju kako bi građani bili spokojni“, istakla je Mihajlović.

  Ona je poručila da Srbija mora da nastavi borbu protiv svih oblika organizovanog kriminala i korupcije.

  „Samo sigurna, bezbedna, pravedna i spokojna Srbija može da nastavi putem Evropske unije, kao najvažnijeg cilja Vlade Srbije“, navodi Mihajlović, saopšteno je iz Kabineta potpredsednice Vlade.

   

  Foto Tanjug/Z. Žestić, arhiva

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com