• BG

  Михајловић:Политички живот је у институцијама,а не у шатору

  Потпредседница Владе и чланица Председништва СНС, проф. др Зорана Михајловић, оценила је  да постављање шатора у Пионирском парку није начин да се решавају проблеми грађана Србије, али и да показује одсуство идеја и политике лидера Савеза за Србију, преноси Танјуг.

  „Ако су већ хтели да разговарају о нечему, за то постоје институције, пре свега парламент, а ако желе да освоје власт, то се у демократским земљама ради на изборима, а они од избора беже. Власт у Србији не осваја се на улици, нити се политичке несугласице решавају у импровизованим шаторима поред постојећих институција”, навела је Михајловићева у саопштењу.

  Она истиче да је тзв. слободна зона само још један начин да лидери Савеза за Србију некако скрену пажњу на себе, кад већ то не могу да ураде идејама и политиком.

  „Политички живот у Србији не води се у шаторима, него у институцијама и то што је свима гарантована слобода окупљања не значи да од тога треба правити пародију демократије, као што раде лидери опозиције”, закључила је Зорана Михајловићев у саопштењу.

   

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com