Gradovi

Milanović: Moja vlada je bila narodna vlada

ZAGREB – Bivši hrvatski premijer Zoran Milanović objavio je, nakon što je izabrana nova vlada, da je njegova vlada bila narodna vlada, a za budućnost je najavio jaki SDP za još jaču Hrvatsku.

„Moj program je jaki SDP za još jaču Hrvatsku. Menjanjem SDP-a menjamo Hrvatsku, a to smo u ove četiri godine jasno pokazali. Želim dalje jačati stranku i okupljati SDP i modernu hrvatsku levicu“, napisao je Milanović na svom Fejsbuk profilu.

On je dodao da „u SDP-u nikada nije bilo razdvajanja, no kad govorim o okupljanju, mislim na ono što se dogodilo u zadnjih godinu dana u samom SDP-u, kao i na hrvatskoj levici i levom centru. Ono što smo prošli kroz to vreme, posebno u kampanji, do sada je nevideno. To je bila pozitivna energija, koja nije bila usmerena ni protiv koga u stranci, nego samo protiv političkog protivnika za kojeg smo tvrdili, a tvrdimo i dalje, da je opasan po Hrvatsku“, napisao je Milanović.

On je novom premijeru poželeo sreću u obavljanju posla.

„Novom predsedniku Vlade Republike Hrvatske Tihomiru Oreškoviću, želim sve najbolje. Neće biti jednostavno, ali puno lakše nego 2011“, zaključio je Milanović.

Foto Tanjug, S. Ilić/ arhiva

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh