Gradovi

Milićević: Odnosi sa SNS odlični, SPS ne razmišlja o DOS

BEOGRAD – Šef poslanika SPS Đorđe Milićević izjavio je danas da socijalisti ne razmišljaju ni o kakvoj saradnji sa „nekakvim novim DOS-om“, istakavši da su odnosi SPS sa SNS odlični i da će zajedno sigurno dobiti podršku građana za nastavak realizacije proklamovanih ciljeva.

„Odnosi sa SNS su odlični, veoma dobri. Veoma je važno da postoji potpuna saglasnost u realizacji onoga što su proklamovani ciljevi vlade. Ubeđen sam da ćemo dobiti podršku, da će nam građani ukazati poverenje da nastavimo sa njihovom realizacijom“, rekao je Milićević novinarima u parlamentu.

Milićević je dodao da se socijalisti ne plaše okupljanja opozicije, navodeći da formiranje novog DOS-a nije pokušaj da bi se stvorila ozbiljna alternativa vlasti, već da bi se politički preživelo.

„Verujemo da će građani na pravi način sagledati rezultate vladajuće koalicije i da će nam dati poverenje i podršku da nastavimo sa realizacijom takve politike“,rekao je Milićević.

On je dodao da su rezultati rada vlade prepoznati i vidljivi, da je SPS ponosna na sve što je učinjeno i da su ubeđeni da će građani dati poverenje da sa koalicionim partnerima nastave takav put.

„Danas se izbori u Srbiji dobijaju na osnovu poverenja i rezultata, a rezultati su na strani vladajuće koalicije“, zaključio je Milićević.

Foto Tanjug/video, arhiva

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh