• Gradovi

  Milićević: Politika Vlade Srbije nema alternativu

  BEOGRAD – Šef poslaničke grupe SPS u republičkom parlamentu Đorđe Milićević izjavio je danas da je okupljanje opozicije u skupštinskom holu poslednjeg radnog dana u 2015. godini potvrda da jasna politika Vlade Srbije nema alternativu.

  „I poslednjeg dana u 2015. oni koji sebe nazivaju opozicijom potrudili su se da po ko zna koji put građniama Srbije pokažu i potrvrde da jasna politika Vlade Srbije nema alternativu“, naveo je Milićević u izjavi dostavljenoj Tanjugu.

  Prema njegovim rečima, nemoguće je političkom demagogijom i neargumentovanim kritikama na račun rada Vlade Srbije osporiti i minimizirati rezultate rada Vlade Srbije koji su prepoznatiljivi i vidljivi kako na unutrašnjem, tako i na spoljnjem planu.

  Milićević dodaje da poslanici „takozvane opozicije“ u nedostatku argumenata za konstruktivnom raspravom i dijalogom u republičkom parlamntu i u nedostatku konkretnih predloga po ko zna koji put postavljaju ista pitanja, verujući da će tako doći do jeftinih političkih poena.

  On je dodao da su odgovore na ta pitanja mnogo puta do sada dobili u republičkom parlamentu i od predsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića i od celokupne Vlade Srbije.

  „U ovo vreme 31. decembra u skupštinskom holu uglavnom su se održavale pozorišne predstave za decu i delili paketići. Obzirom da su paketići podeljeni nešto ranije, ne sredstvima republičkog budžeta, danas smo imali još jednu u nizu predstava onih koji sebe nazivaju opozicijom“, rekao je Milićević.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com