Sport

Milošević: Podneo sam ostavku iz moralnih razloga

FSS je danas saopštio da je sporazumno raskinut ugovor sa Ćurčićem, a bivši selektor naveo je da odlazi jer „nedostaju ambijent i puna podrška za ostvarenje ciljeva“.

„Suočen sa činjenicom da je zbog odsustva podrške došlo do sporazumnog raskida ugovora sa sada već bivšim selektorom, podneo sam ostavku kao odgovorno lice na čiji predlog je Radovan Ćurčić i postavljen za selektora A reprezentacije. Ostavka je moralni čin, jer bez neophodnog ambijenta i poverenja, ne može da se ostvari ono u šta sam čvrsto verovao, a to je plasman na Svetsko prvenstvo u Rusiji“, naveo je Milošević u saopštenju objavljenom na sajtu FSS-a.

„Ostajem pri uverenju da bi s Radovanom Ćurčićem Srbija sigurno našla put do Rusije 2018, ali na moju žalost, presudile su neke druge okolnosti i razmišljanja, koja meni nisu ostavila izbora“, dodao je on.

Milošević je naveo da je Ćurčić pokazao ogromnu posvećenost i zahvalio mu na saradnji.

„Hvala i njegovom stručnom štabu, svim igračima i pojedincima koji su verovali u naš zajednički rad i projekat. Reprezentaciji Srbije od sveg srca želim uspeh u kvalifikacijama i da obraduje naciju i izbori plasman na Svetsko prvenstvo u Rusiji“, rekao je Milošević.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh