Gradovi

Mirović: Očekujem pobedu SNS i na pokrajinskim izborima

RUMA – Potpredsednik Srpske napredne stranke Igor Mirović izjavio je danas da očekuje da će Srpska napredna stranka pobediti i na izborima za Skupštinu AP Vojvodine navodeći da će prva na listi SNS-a za pokrajinske izbore biti članica Predsedništva te stranke Maja Gojković.

Mirović je komentarišući raspisivanje pokrajinskih izbora za 24. april, rekao Tanjugu da u Srpskoj naprednoj stranci očekuju da građani na izborima 24. aprila podrže one rezultate koje je ta stranka predvođena Aleksandrom Vučićem postigla od 2012. godine, a posebno od 2014. od kada je Vučić preuzeo rukovođenje vladom Republike Srbije.

„Vlada je ostvarila veoma konkretne rezultate u oblasti stabilizacije javnih finansija, u oblasti dovođenja investitora, pozicioniranja Srbije kao stabilne, moderne i uređene države i u oblasti borbe protiv korupcije i kriminala i na bazi tih rezltata mi gajimo optimizam i pred prestojeće pokrajinske izbore“, rekao je Mirović.

On je naglasio da je želja SNS-a da se promene stvari u Vojvodini, da se izabere nova pokrajinska vlada i da, kako je rekao, „ujedinjeni i snažni promovišemo politiku saradnje svih lokalnih samouprava, pokrajinske vlade i administracije Republike Srbije“.

Mirović je istakao da veruje da će nakon pokrajinskih izbora moći u Vojvodini da se gradi politika koja je potpuno komplementarna politici Vlade Srbije.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh