Gradovi

Mirović: Vojvodina zaslužuje da se vrati na vrh

Srpska napredna stranka je sposobna da Vojvodinu vrati na vrh razvijenih regija, ne samo u Srbiji već i u ovo delu Evrope, izjavio je danas potpredsednik SNS Igor Mirović u Bečeju i za taj korak zatražio podršku građana na izborima 24. aprila.

BEČEJ – Srpska napredna stranka je sposobna da Vojvodinu vrati na vrh razvijenih regija, ne samo u Srbiji već i u ovo delu Evrope, izjavio je danas potpredsednik SNS Igor Mirović u Bečeju i za taj korak zatražio podršku građana na izborima 24. aprila.

Kako je rekao, Vojvodina je sada u jednom stanju u kojem je potrebna i politička i ekonomska obnova projekata, programa, i to je nešto što će SNS ponuditi posle 24. aprila.

Navodeći da Vojvodina ima mnoge prednosti i to ne samo u ekonomskoj sferi, već, pre svega u sferi ogromnog broja obrazovanih, mladih, ljudi, u sferi resursa kojima raspolaže, on je ocenio da je trebalo biti “umetnik“ kao što su predstavnici DS da se u 16-godišnjem periodu unište svi ti resursi.

“Na sceni u delu buduće pokrajinske vlade koju će sasvim sigurno voditi SNS više neće biti politike prljavih ruku, zloupotrebe, uništavanja pokrajinskih fondova, ulaganja u takozvane nove tehnologije koje nisu doprinele ničemu drugom nego samo razvoju onih koji su te projekte osmislili i razvoju i povehanju njihovog bogatstva i njihove političke klase i elite“, rekao je Mirović.

On je istakao da će na sceni biti nova politika koja će dovesti nove ljude, nove projekte i to upravo onakve kakve je SNS minulih godina razvijala u Bečeju i ne samo u Bečeju već i u drugim sredinama gde na vlasti nisu bili predstavnici SNS.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh