Gradovi

Mirović: Zašto Pajtić ne služi građanima Vojvodine?

BEOGRAD – Potpredsednik SNS Igor Mirović upitao je danas lidera DS Bojana Pajtića zašto, ako tvrdi da vlast nije gospodar nego sluga, ne služi građanima Vojvodine, kada su na svim izborima jasno i glasno poručili da žele promene i u Vojvodini.

„Ako vlast treba da služi, zašto se investicije opredeljuju kao da je on gospodar, a to nisu građani koji žive u Vojvodini ili su to makar samo oni koji glasaju za Demokratsku stranku?“, upitao je Mirović.

„Ako je sve u Vojvodini mnogo bolje nego u drugim krajevima Srbije, zašto onda pacijenti iz Novog Kneževca i Novog Sada, na primer, na lečenje i terapiju putuju u Kladovo, a činili su to još i pre četiri godine, a čine na žalost i danas. Zašto nam je Kladovo uzor, a nismo mi njemu kao što naši gospodari građani to očekuju?“, upitao je još Mirović lidera demokrata.

Mirović smatra i da Pajtićeva izjava još jednom dokazuje da on živi u prošlosti.

„Srbija i njena Vojvodina žele u budućnost, što će mu građani konačno jasno pokazati 24.aprila“, dodao je Mirović.

Predsednik Pokrajinske vlade i lider DS Pajtić ocenio je ranije danas da vlast nije gospodar, nego sluga i da treba da prepozna potrebe građana, angažuje struku i nauku da bi se te potrebe realizovale.

Pajtić je tokom obilaska infrastrukturnih radova u Novom Kneževcu, koje finansira Pokrajinska vlada, porucio da je to jedini način da se obezbedi pravedna Srbiju u kojoj se normalno živi.

Foto Tanjug, J. Pap/ arhiva

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh