• Gradovi

  Miting SNS-a u Novom Sadu

  Miting SNS-a u Novom Sadu

  NOVI SAD – Miting Srpske napredne stranke počeo je večeras u novosadskom SPENS-u.

  Kako se očekuje okupljenima će se obratiti lider SNS Aleksandar Vučić i drugi stranački prvaci.

  Skupu je prethodila sednica Predsedništva SNS na kojoj je doneta odluka da se vanredna Izborna skupština SNS održi 13. februara.

  Vučić je 16. decembra uputio predlog Predsedništvu stranke o donošenju odluke za sazivanje vanredne sednice skupštine SNS 13. februara sledeće godine, na kojoj će, između ostalog, biti izabrani rukovodeći organi stranke, počev od predsednika.

  Član Predsedništva SNS Dejan Đurđević je posle sastanka tog stranačkog tela novinarima rekao da je odluka doneta jednoglasno.

  Na skupštini će, kazao je, biti usvojen izveštaj o radu stranačkih organa, a zatim i izabrani predsednik stranke, njegovi zamenici, clanovi Glavnog odbora, Predsedništva, Statutarne komisije, Nadzornog odbora.

  „Osim toga na predlog predsednika SNS Aleksandra Vučića jednoglasno je doneta odluka da svi stranački organi budu birani tajnim glasanjem za razliku od dosadašnje prakse“, naveo je Đurđević.

  Učesnici mitinga nose zastave Srbije, stranačke zastave i druga obeležja, transparente i plakate sa likom Aleksandra Vučića, a veliki je broj građana, članova, pristalica stranke koji nisu mogli da uđu u prepunu halu Spensa.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com