Gradovi

Mitrović osudio napad na novinarku TV Pink

BEOGRAD – Vlasnik, direktor i glavni i odgovorni urednik Pinka Željko Mitrović osudio je danas u otvorenom pismu upućenom liderima opozicije napad na novinarku TV Pink Gordanu Uzelac koji se desio na njihovom skupu.

Mitrović je u pismu poručio liderima opozicije da debakl na izborima ne može biti razlog da se iživljavaju na predstavnicama lepšeg pola, pa ni na novinarki Pinka, koja je, kako je rekao, samo radila svoj posao i profesionalno izveštavala sa skupa opozicije.

Mitrović ocenjuje da su predstavnici opozicije tokom protestnog skupa, za koji je rekao da liči na „porodično-praznično okupljanje“ i natezanje da li je decimalni broj 0,1 veći ili manji od 0, ostali dosledni u prebijanju, vređanju i nipodastavanju žena i devojaka.

„Samo što ste završili sa brutalnim iživljavanjem na gospođi iz RIK-a već ste stigli na grubo maltretiranje, nasrtanje i vređanje novinarke televizije Pink Gordane Uzelac“, rekao je Mitrović u pismu liderima opoziciji, a koje je dostavljeno Tanjugu.

On je istakao da je Uzelac profesionalno izveštavala sa skupa, navodeći da programsku politiku i uređivački profil gradi on kao vlasnik, direktor i glavni i odgovorni urednik televizije Pink i zamolio da sledeći put pozovu njega.

Prema njegovim rečima, debakl opozicije na izborima nije razlog za iživljavanje na predstavnicama lepšeg pola, dodatno zaluđivanje i zbunjivanje naroda.

Foto Tanjug/D. Peternek, arhiva

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh