Gradovi

Mladenović: Narednih dana konkretno o saradnji sa SNS

NOVI SAD – Predsednik Samostalnog DS S Andreja Mladenović rekao je danas da će se u narednim danima voditi razgovori o konkretnoj saradnji sa SNS za predstojeće izbore.

Mladenović je na pitanje novinara o pozivu na saradnju, koju je juče uputio premijer Srbije i predsednik SNS Aleksandr Vučić, ocenio da postoji višegodišnja uspešna saradnja i razumevanje, kako u gradu Beogradu, tako i u drugim opštinama i gradovima u Srbiji, te da će se razgovori o konkretnoj saradnji vezanoj za predstojeće izbore voditi u naradnim danima.

Mladenović je istakao da ova nova politička opcija ima svoj program, svoje ideje, ali i ljude, vredne, porodične i odgovorne prema svom gradu, prema svojoj državi, saopštio je Samostalni DS S.

On je na konferenciji za medije predstavio Gradski odbor pokreta Samostalni DS S za Novi Sad i istakao da Samostalni DS S baštini izvorne principe DS S rukovođen porukom Borislava Pekića da su nacionalno i demokratsko dve šine istoga koloseka.

Na konferenciji je govorio i Mladen Tadić, diplomirani pravnik iz Novog Sada koji je izabran za predsednika Gradskog odbora Samostalnog DS S u Novom Sadu, saopštila je Samostalna DS S.

Tadić je, predstavljajući Gradski odbor, istakao da su brojni problemi u radu DS S, kršenje statuta stranke, dovođenje u vrh ljudi koji su menjali više političkih opcija, kao i odsustvo kritike aktuelne pokrajinske vlasti na čelu sa Bojanom Pajtićem, osnovni razlozi zašto je veliki broj članova DS S rešio da napusti stranku i pristupi pokretu Samostalni DS S.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh