Gradovi

Mladenović: Rašković-Ivić sklopila pakt sa đavolom

BEOGRAD – Lider Samostalnog DSS-a Andreja Mladenović saopštio je danas da se svi koji vole DSS i Srbiju stide se Sande Rašković Ivić koja je, kako kaže, „sklopila pakt sa đavolom“, prodala tu stranku i stavila ljagu na ličnost i politiku Vojislava Koštunice.

„Poslednji intervju Sande Rašković Ivić, kojoj je bila potrebna samo jedna rečenica da proda DSS i stavi ljagu na ličnost i na politiku Vojislava Koštunice, potvrđuje ono što mesecima tvrdimo mi iz istinskog DSS-a – dotična gospođa je sklopila pakt sa đavolom i želi vlast po svaku cenu“, naveo je Mladenović u pisanoj izjavi dostavljenoj medijima.

Rašković Ivić, tvrdi Mladenović, želi da sedne u fotelju kako bi se lično obogatila i kupovala još više firmirane garderobe, u kojoj će paradirati pred narodom ubeđujući ljude da su mržnja i izolacija dobre stvari za budućnost Srbije.

„Članovi i svi oni koji vole DSS ne mogu da podrže Sandu Rašković Ivić, koja je preko noći izdala politiku DSS, koja vodi politiku ekstrema i zalaže se za izolaciju naše države, a sve to uz pomoć onih koji su poslednju deceniju satanizovali DSS i činili sve da ga unište“, naveo je lider Samostalnog DSS-a.

Podseća da je Vojislav Koštunica bio odgovoran lider koji je mislio na Srbiju, a Sanda Rašković Ivić, koja ga je hvalila na sav glas dok je bio predsednik stranke, kako bi izborila za sebe neku fotelju i položaj, pokazala je da niti voli DSS, niti je briga za decu koja žive u Srbiji, već da isključivo voli cenzus i pare.

Foto Tanjug/T.Valič, arhiva

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh