• Novosti online

  Morgan Frimen tvrdi da nije napadao žene

  Američki glumac Morgan Frimen rekao je danas da nije napadao žene, dodajući da nije u redu izjednačavati neumesne komplimente ili šale sa strašnim incidentima poput napada.

  Frimen je tako odgovorio na izveštaj američke televizije Si-En-En (CNN) da ga je više žena optužilo za neprikladno ponašanje.

  Žene koje su optužile glumca navele su da im je upućivao komentare na fizički izgled i odeću ili stavljao ruku na donji deo ledja.

  Glumac je naveo da pokušava sa se ljudi oko njega osećaju cenjeno, dodajući da je možda ženama upućivao komplimente i šale, ali da to nije ispalo onako kako je očekivao.

  Posle izbijanja afere u čijem se centru zbog seksualnog uznemiravanja našao holivudski producent Harvi Vajnstajn, nekoliko poznatih filmskih ličnosti optuženo je za lična uznemiravanja, a medju njima i Kevin Spejsi, Stiven Sigal, Bret Ratner i francuski reditelj Lik Beson.

  Frimen koji uskoro puni 81 godinu, dobitnik je Oskara za sporednu mušku ulogu u filmu „Devojka od milion dolara“ iz 2005. godine. Poznat je po svom dubokom i veoma prepoznatljivom glasu, zbog čega je igrao uloge boga u igranim i dokumentarnim filmovima.

  Njegovi najpoznatiji filmovi su „Bekstvo iz Šošenka“, „Noć i dan makroa“, „Invictus“ i „Vozeći gospodjicu Dejzi“.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com