• Hronika

  Претучена активисткиња Тима Вука Јеремића у Нишу

   

  Nis centar

  Aктивисткиња Тима Вука Јеремића А. П. (20) нападнута је у Нишу у петак око 13 часова нападнута  док је делила промотивни материјал грађанима у центру града код хотела Амбасадор.

  Према информацијама Тима Вука Јеремића девојка је повређена у пределу ока и претпоставља се да јој је пукла аркада.

  Nis centarПришао јој је непознати младић, ударио је у главу, опсовао и побегао.

  Полиција је непосредно након инцидента идентификовала С.Ц. (33), који је ударио активисткињу Јеремића.

  Полиција интензивно трага за тридесеттрогодишњим младићем, каже се у саопштењу МУП-а.

  Тим Вука Јеремића најоштрије осуђује сваки вид физичког обрачуна, посебно у политичке сврхе, а нарочито насиље према женама и младима. Они истичу да инцидент у Нишу догодио само дан након што су министра полиције писмом обавестили о свим нападима на активисте тима Вука Јеремића од почетка кампање.

  Поручујемо људима из СНС-а да их се не плашимо и да ће ускоро профункционисати правна држава, када ће ће сносити пуне законске последице својих дела кажу у Јеремићевом тиму.

  УХАПШЕН НАПАДАЧ НА АКТИВИСТКИЊУ ТИМА ВУКА ЈЕРЕМИЋА

  Нишка полиција ухапсила је С.Ц. (33) из Ниша који се сумњичи да је данас око 13 часова у центру Ниша напао и повредио активисткињу председничког кандидата Вука Јеремића Анђелу П (20).

  По одобрењу Општинског јавног тужилаштва у Нишу С.Ц. је одређено задржавање до 48 часова због сумње да је починио кривично дело насилничког понашања након чега ће сутра бити приведен на саслушање и када ће се тужилаштво изјаснити да ли ће затражити и одређивање притвора.

  Љ.П.

   

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com