• Novosti online

  На све из региона гледам исто, и Хрвати су моји

  МАДРИД Најбољи тенисер света Новак Ђоковић изјавио је да на све људе из региона гледа мање-више исто, да је свестан да се некима није допала његова подршка Хрватској на фудбалском Мундијалу прошле године, али да на тај начин жели да допринесе позитивној енергији и узајамној подршци, преноси Танјуг.

  „Ја на све нас из региона гледам мање-више исто. И зато се трудим увек да будем отворен, љубазан и пристојан. Знам да су ратне ране свеже, потпуно разумем људе који немају исти став попут мене према комшијама, моја породица и ја током рата нисмо били оштећени и знам да се не може од човека очекивати да заборави нешто, али се барем може усредсредити на опроштај. И ја то настојим да презентујем кроз своје акције и дела”, рекао је Ђоковић за ТВ НОВА, а преноси загребачки Вечерњи лист.

  Он је додао да је истина да је у одређеним медијима у Србији јако осуђиван што је подржао хрватску фудбалску репрезентацију, али му то није сметало.

  „Ја такве ствари свесно радим. Зато што знам да са својим утицајем, статусом и именом могу да допринесем позитивној енергији и узајамној подршци. Уосталом, кога ћу подржавати ако нећу Хрватску? Напросто осећам да су Хрвати моји. Знам да ће то некима сметати, поштујем, али надам се и да други поштују мој избор”, рекао је Ђоковић.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com